Sinop Özel Eğitim Ortaokulu

WEB https://sinopzelegitimortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Korucuk Köyü Tırkışlar Mah. No 74
VİZYON : Farklı özellikteki öğrencilerimize, seviyelerine uygun, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yapabilecekleri bir iş ve mesleğin temel becerilerini kazandırarak, geleceğin Türkiye’sinde kendisine, ailesine ve topluma yararlı, üretici birer yurttaş olarak yetişmelerini, toplum içinde yaşayabilecek bilgi, beceri ve sosyal alışkanlıkları edinmelerini sağlamak.’
MİSYON : Biz; oluşturduğumuz güven ortamıyla, farklı özellikteki öğrencilerimizin var olan birikim ve potansiyelini ortaya çıkarır, yaşam boyu öğrenme isteği taşıyan, özgüven sahibi, kendi sorumluluğunu alabilen, topluma karşı sorumluluk duyan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştiririz.
BAŞARILAR : 1.Basketbol Türkiye Karması Avrupa ikinciliği 2.Masa Tenisi Belçika –Anvers Avrupa birinciliği 3.Masa Tenisi Belçika –Anvers Dünya ikinciliği 4.Voleybol Türkiye Karması Dünya ikinciliği 5- Atletizm İlde Grup birinciliği 6- Masa Tenisi İlde Türkiye ikinciliği 7- Voleybol İlde Türkiye birinciliği 8.Basketbol İlde Türkiye birinciliği İlgili haberler TÖSSED Web Sayfasında yayınlanmıştır.

Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriför